Praktische informatie


De behandelruimte ligt op de eerste verdieping en is alleen per trap bereikbaar.

Het is belangrijk om gemakkelijke, soepele kleding te dragen bij de behandeling. De kleding dient ertoe dat je het niet koud krijgt als je zo'n tijd stil ligt.

Verder is het aan te raden niet veel te eten en te drinken in de laatste twee uur voor de massage; met een volle maag is de behandeling namelijk beduidend minder effectief.

Een therapeutische behandelafspraak duurt minimaal een uur; met het eerste gesprek over je klachten vooraf en het kort napraten achteraf ben je mogelijk in totaal wel anderhalf uur bij mij.

Een deel van de massage zul je op je rug liggen, een deel op je buik en mogelijk ook nog op je zij. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt, dus pas gerust je houding aan als je niet goed ligt, vraag om een kussen voor onder hoofd, enkels of knieën, en geef aan als je het te warm of te koud hebt.

Ik zal met name drukpuntmassage toepassen met mijn handpalmen en mijn duimen. Ik zal ook ledematen ronddraaien om de beweeglijkheid te toetsen; hierbij is het de kunst om je arm of been zo te ontspannen of los te laten dat je het dragen en bewegen ervan aan mij over kunt laten. Tevens zal ik strekkingen toepassen, waarbij ik je zal vragen om een diepe ademhaling: diep in- en uitademen.

Afspraak maken


Neem gerust contact met me op voor verdere informatie of het maken van een afspraak.

Voor een eerste afspraak heb ik bij voorkeur telefonisch contact met je. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan s.v.p. een bericht in, vul het contactformulier in of stuur een e-mail, en dan zal ik je normaal gesproken diezelfde dag of de dag erna terugbellen.

Bij het maken van een eerste afspraak vraag ik je om je persoonlijke contactgegevens. Al je gegevens worden door mij vertrouwelijk behandeld en nooit zonder je toestemming met derden gedeeld.