Proclaimer


De website die je nu bezoekt is gemaakt om je een idee te geven van de werkzaamheden van Iris Bominaar in de praktijk voor Shiatsumassage. Hij geeft een overzicht van de verschillende mogelijkheden, achtergrond en tarieven.

Deze informatie is met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Irisbominaar.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Toch kunnen er onverhoopt fouten voorkomen. Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stel ik je reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een bericht sturen via mijn contactformulier. Je melding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ook suggesties voor verbetering van de website zijn welkom.

Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van mijn eigen website en hoop dat dit ook het geval zal zijn bij websites waarvan zich op deze site mogelijk een link bevind. De verantwoordelijkheid daarvan ligt vanzelfsprekend bij de websitehouders.

Alle informatie die je mij verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt. Zie daarvoor ook mijn Privacy Statement.